Tag Archives: ondernemersplein

Ontwikkeling seminar Cybercrime

Beste volger / lezer,

Cybercrime is een steeds groter wordend probleem. Zowel privé personen en bedrijven worden steeds vaker slachtoffer van digitale criminelen. Het beveiligen van bedrijven tegen cybercrime door middel van een firewall en antivirus oplossing is natuurlijk een goed begin. Maar het meest belangrijke is de bewustwording. Bewustwording van wat de zwakke plekken zijn binnen een organisatie of gewoon bij u thuis.

Daarom is oprichter Wouter Parent bezig met het opzetten van seminars en workshops. Doelstelling hierbij is het vergroten van de bewustwording en het laten zien van hoe een hacker denkt. In de interactieve seminar of workshop ervaart men zelf hoe makkelijk het is om een hack te zetten door een niet up-to-date besturingssysteem te misbruiken. En hoe veel informatie mensen zelf al vrijelijk prijs geven, zonder het besef te hebben welke risico’s dit met zich meebrengt.

Graag wil ik leren van uw inbreng. Welke onderdelen zou u graag behandeld willen zien in zo’n workshop of seminar? Waar moet ik extra aandacht aan besteden? Wat zou u graag willen leren?

Als dank voor het meedenken krijgt iedereen die heeft meegeholpen een korting van 25% op de eerste seminar of workshop. De eerste wordt medio april/mei 2013 gehouden in de omgeving van Den Haag.

Ondernemersplein Den Haag op 29 mei 2013
Wouter Parent zal in samenwerking met de Kamer van Koophandel Den Haag op 29 mei 2013 op het evenement “Ondernemersplein Den Haag” een presentatie geven. Samen met hacker Stan (KPMG) en Marc (Vereniging van Nederlandse Banken) zal gedurende een twee uur durende seminar de bewustwording cybercrime van de aanwezigen op de proef worden gesteld.

Voer in het tekstveld hieronder uw vraag/opmerking in