Gezocht: Stagiair(e) voor uitdagend onderzoek – Marketing en Sales

WeSecureIT is een moderne jonge organisatie. Wij richten ons op de preventie van cybercrime voor het MKB. Cybercrime raakt organisaties enorm, maar veel bedrijven weten niet “wat ze ermee moeten”. Dat bemoeilijkt ook direct onze marketing en sales. Want de praktijk leert dat cybercrime eng is, geld kost en verschrikkelijk irritant is.

Darkweb en cybercrime

Achter de term cybercrime gaat echter veel meer schuil dan alleen maar hackers en crackers. Het betreft een aparte economie “dark web”, waar veel geld mee wordt verdiend. Termen als Risico Management, Bedrijfscontinuïteit en Security Awareness hebben directe raakvlakken met het onderwerp.

Stage profiel

Voor de stagiair die voldoet aan het onderstaande profiel hebben wij een zeer uitdagend, leerzaam en interessant project.
• Je bent vergevorderd in een studie Commerciële Economie / Marketing / Sales;
• Je hebt affiniteit met IT & risico management;
• Je weet hoe er op Board en Management niveau bij bedrijven wordt gewerkt;
• Je spreekt en schrijft zakelijk ABN en bij voorkeur Engels;
• Je hebt geen vrees om mensen aan te spreken en te bellen;

Interessant project

Diverse facetten uit de opleiding moeten worden ingezet. Daarom is dit project bij voorkeur in te zetten als afstudeer opdracht. Het is een combinatie project van onderzoek, marketing en sales.
Ben je geïnteresseerd en heb je op dit moment of in de nabije toekomst een afstudeerstage gepland, wellicht hebben wij dan de ideale stage- of afstudeerplek voor jou!

Neem contact op met WeSecureIT, stuur je email voorzien van je C.V. en motivatiebrief naar info@wesecureit.nl