Partners

WeSecureIT werkt samen met een aantal vaste partners. Dit zijn zorgvuldig geselecteerde bedrijven met een aanvullende dienstverlening op onze expertise, om uw behoefte hoogwaardig te vervullen. De consultant van WeSecureIT blijft uw vaste aanspreekpunt.

 

CYCO helpt u met een team van professionals zoals de ICT beveiliger, forensisch deskundigen en juristen. De zeer ervaren experts staan voor u klaar. Zij helpen de databases en websites te repareren, belanghebbenden te informeren en juridische kosten te beperken.
Verzekerd van een snel herstel zodat uw onderneming weer door kan. Alles voor uw reputatie.

 

TSTC Security opleidingen TSTC

TSTC is een gerenommeerd IT opleidingsinstituut en dé Nederlandse specialist in informatiebeveiliging- en (cyber)security trainingen. Hun opleidingsprogramma bevat titels voor zowel beginners als specialisten, in de meeste gevallen met internationaal erkende certificering.

Een training bij TSTC staat voor professionaliteit, gezelligheid, flexibiliteit, persoonlijke aandacht en resultaat.

 

hack Cybercrimeworkshop

Training CybercrimeWorkshop; Leer de denkwijze van een hacker en voorkom dat uw organisatie slachtoffer wordt van cybercriminaliteit! De workshop is door iedereen goed te volgen door de eenvoud waarin complexe vraagstukken worden uitgelegd. Een zeer leerzame workshop!

 

Unified Vision Unified Vision

Dienstverlener Unified Vision, privacy en compliance consultants op het gebied van het schrijven van beleid en implementeren in de business.

Zyxel Zyxel Security Gateways

Hardware leverancier ZyWALL / ZyXel Security Gateways biedt beveiligingsoplossingen voor krachtige real-time bescherming. Zij waarborgen de continuïteit van uw dienstverlening tegen externe en interne bedreigingen.

 

attingo Attingo Datarecovery

Dienstverlener Attingo Datarecovery, is in staat om uw kostbare bestanden snel en deskundig te herstellen. Door de jarenlange ervaring in datarecovery behalen zij een succespercentage dataherstel van maar liefst 98%.