Over ons

We Secure IT Cybercrime Experts, ontstaan vanuit passie voor IT & veiligheid.

In een virtuele wereld waar veel bedrijven actief zijn, ligt het gevaar van cybercriminaliteit op de loer. Onze ervaringen in het toepassen van een efficiënte IT omgeving en veiligheid rondom uw data, zorgen voor een breed blikveld. Het is onze missie dat u zich kunt focussen op uw primaire bedrijfsprocessen en We Secure IT zorgt voor een optimale beveiliging van uw bedrijfsgegevens en klantdata, doelgericht en no-nonsense.

Veiligheid in het bloed

In huize Parent is het Ministerie van Defensie al ruim 30 jaar het gespreksonderwerp. Een veilige leefomgeving werd hem dan ook met de paplepel ingegoten. Dat Wouter zijn carrière niet bij Defensie begon maar juist bij de politie, geeft aan dat Wouter juist zijn eigen plan durft te trekken. Alsof zijn werkzaamheden bij de politie nog niet druk genoeg waren, startte hij in 2006 zijn 1e bedrijf ParentPC. De zaken gaan goed en na 2 jaar van “dubbele diensten” te werken, besloot Wouter zich fulltime te richten op zijn bedrijf. Wanneer de vraag vanuit zijn klanten aantrekt, rondom internet veiligheid, zal Wouter niet langer achter blijven.

Hacking in de goede zin van het woord

De opleiding tot “Certified Ethical Hacker” (CEH) was een begin naar het huidige bedrijf We Secure IT. Tenslotte kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Om als expert in het vak te blijven opereren, is hij thans bezig met de opleiding “Certified Information Privacy Professional / Europe” (CIPP/E), een certificering via het IAPP. Horizontaal op de bank is onbekend terrein voor Wouter, want als hij even niet werkt is hij te vinden als actief vrijwilliger bij het Nederlandse Rode Kruis.

Bedrijfsfoto Wouter Parent

Wouter Parent, een hacker met ‘n pak aan en met een enorme passie voor het beveiligen van uw bedrijf tegen cybercriminelen.