MKB IT-Security pakket

Cybercrimineel pakt vaker mkb bedrijven

Tijden veranderen, hackers worden professioneler en merken dat grote bedrijven zich steeds beter kunnen beschermen tegen cybercriminelen. Het MKB is nog niet voldoende bewust van de aanwezigheid en de gevaren van cybercriminelen, terwijl juist MKB bedrijven in grote mate afhankelijkheid zijn van een veilige IT omgeving. We Secure IT geeft regelmatig lezingen voor het MKB om de security awareness te vergroten. Uit reacties van de aanwezigen blijkt dat dat men verwacht dat een firewall en antivirus toch wel voldoende moet zijn…?

Wet- en regelgeving en recent onderzoek toont aan dat kleine bedrijven zich beter moeten beschermen tegen cybercriminelen. Wat betekent het voor uw bedrijf als u een week niet kunt werken en uw klanten u aansprakelijk stellen voor het verspreiden van hun vertrouwelijke gegevens?

Overheidssubsidie voor cyberveiligheid

Het MKB security pakket biedt u een geavanceerd beveiligingssysteem. Tevens worden uw medewerkers getraind om cyberrisico’s te herkennen en preventief te handelen. Vanaf € 1679,- is er al een security pakket wat uw bedrijf beschermd tegen hackers, virussen/malware en Social Engineering. Het risico op een geslaagde cyberaanval wordt op een pragmatische manier geminimaliseerd.