Beheer

24-uur monitoren, signaleren en anticiperen.

Moderne IT-infrastructuur kan niet zonder geavanceerde apparatuur en software om ongewenst dataverkeer te detecteren en tegen te houden. Al snel waant men zich veilig vanwege de moderne security componenten. Echter dit is slechts schijnveiligheid, want hardware is slechts het begin. Goed securitybeheer van uw servers en werkplekken is cruciaal voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering. De ontwikkelingen op het gebied van cybercriminaliteit volgen elkaar snel op. Daarom is dynamische veiligheid van cruciaal belang.

Betrokken bij dagelijkse cybersecurity

Het handhaven van een security beleid geeft grote uitdagingen op menselijk en organisatorisch vlak. Daarnaast heeft de apparatuur ook het nodige onderhoud nodig, zoals installatie van security patches. Dit is mensenwerk bij uitstek! Onze security beheerders zijn nauw betrokken bij de dagelijkse cybersecurity van uw bedrijf.

Pro-actief beheer & monitoring

WeSecureIT biedt u mogelijkheden om uw IT-infrastructuur 24 uur per dag te monitoren. Tevens beschikken we over een Incident Response Team om te kunnen anticiperen op een alarmfase. Op locatie controleert een beheerder uw systemen op verstoringen en updates. Incidenten worden adequaat afgehandeld, wijzigingen doorgevoerd en documentatie bijgewerkt volgens onze Cybersecurity RI&E. Op deze manier waarborgen wij maximale veiligheid van uw organisatie.

[sociable\]